Cine suntem și ce ne-a apucat?

Posted by Ionut Ruscea on

Suntem niște oameni care cred că nu am pierdut încă șansa de a duce o viață cu respect pentru natură. Credem că pentru asta trebuie să adoptăm un model sustenabil. Deși resursele planetei sunt limitate, inovația și tehnologia sunt nelimitate. Ne bazăm pe ele să găsim soluții care să ne ajute să fim mai buni cu natura.
Cum contribuim la schimbare?
Venim în sprijinul persoanelor și organizațiilor care doresc să-și micșoreze impactul individual asupra mediului oferind o gamă de produse care să te ajute să fii mai responsabil cu natura.
Începem cu paharele de unică folosință.
Suntem iubitori de cafea. Dar pofta noastră de cafea produce anual 600 de miliarde de pahare de hârtie de unică folosință. Din păcate cele mai multe pahare de hârtie au o peliculă fină de plastic, motiv pentru care 99% dintre aceste pahare nu sunt reciclabile.
Ambalajele de unică folosință afectează în mod direct omul, afectează oceanele, animalele și clima.
Nu mai bem cafea?
No way! Trebuie doar să nu mai folosim pahare de unică folosință.
E atât de simplu!
Folosind un keepcup îți reduci cantitatea de deșeuri chiar și cu 40 de pahare în fiecare lună.
Și aici venim noi cu un super keepcup! Nu numai că îți reduci cantitatea generată de deșeuri, dar mai salvezi în plus și alte deșeuri pentru că HuskeeCup e făcut din cascara, deșeuri organice rămase din prelucrarea cafelei.
Așa că misiunea noastră de a reduce deșeurile, începe cu HuskeeCups! Am vândut deja prima sută și dacă sunt folosite în fiecare zi, împreună evităm ca 4000 de pahare de unică folosință să ajungă la groapa de gunoi sau în natură în fiecare lună.
Următorul pas e să ajungem la 1000 de pahare folosite și impactul nostru se va ridica la (-)40.000 de pahare de unică folosință pe lună.
E mult, e puțin? Nu știm, dar nu ne vom opri aici. Dar după cum vezi ne bazăm pe oamenii din jurul nostru și dacă vrei să contribui cel mai tare ne-ar ajuta să cumperi un KeepCup.
Dacă încă nu te-am convins, dar vrei să faci parte din comunitatea noastră de sustenabili, urmărește-ne, poate următoarele proiecte vor fi mai pe placul tău.